Op dinsdagavond 15 januari houden wij voor de ouders van de groepen 5A t/m 8 een inloopavond op school. (stond al opgenomen in de schoolkalender) We willen de ouders de gelegenheid bieden te kijken hoe hun kind in de klas werkt. Het is de bedoeling dat u samen met uw kind op deze avond komt, zodat u samen naar zijn/haar werk kunt kijken. De inloopavond is van 19.00 tot 20.00 uur.

U bent van harte welkom op deze avond

In januari zijn er diverse kijkochtenden van 8.30 uur tot 9.30 uur.( zie kalender)

U hoeft zich niet aan te melden, u mag gewoon komen.

Tot dan.

vanaf 2019 krijgt u  allen het Galama-nieuws via de email.

Daarnaast staan alle uitgaven van het lopende schooljaar op onze website:

Op deze manier dragen we positief bij aan het milieu.

Juf Fabienne gaat vanaf 22 december met zwangerschapsverlof.

Ze wordt op de maandag en dinsdag vervangen door juf Meryem Sert.

Op de woensdag, donderdag en vrijdag is juf Willeke Koiter de vervangster.

Beiden zijn ervaren leerkrachten.

Als alles goed verloopt, komt juf Fabienne half mei weer terug op de maandag en dinsdag.

Juf Willeke blijft dan tot de zomervakantie.

In verband met dit verlof komt de kijkochtend van 22 en 24 januari te vervallen voor deze groep. Er komt een nieuwe datum.