Kledinginzameling

De ouderraad gaat weer kleding inzamelen. Hierdoor komt er weer iets extra’s in de kas, waardoor er weer leuke activiteiten voor de kinderen worden georganiseerd.

De datum is 16 mei , maar u mag al wel uw oude kleding komen brengen. U mag zakken ophalen op school waarin de kleding kan worden verzameld.

U mag ook andere (eigen) zakken gebruiken

Schoolfruit (laatste week)

De periode van gratis schoolfruit is bijna voorbij. ( 19 april)

We hopen hiermee een stimulans te hebben gegeven om meer fruit te eten ( op school in de kleine pauze).

Naast fruit zijn onderstaande producten een goed alternatief:

een boterham, rijstewafel (zonder chocolade), plak ontbijtkoek, krentenbol, mueslibol, (volkoren)biscuitje.

Palmpasen. (op de dag van Koningsspelen)

Voor de kinderen van de groepen 1, 2 en 3 organiseren we weer een Palmpasen optocht.

Vrijdagmiddag 12 april lopen ze met de versierde tak een optocht om de school. We starten om 13.30 uur vanaf school. (als het regent dan lopen we een rondje in school) Wilt u uw zoon/dochter een versierde palmpaasstok( zonder snoep) meegeven naar school. De school zorgt voor een broodhaantje op de versierde stok.

Wilt u de stok meegeven in de week van 8 april ( uiterlijk woensdag 11 april)

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Een aantal leerlingen uit groep 3A en 3B (de hele groep wordt teveel voor de mensen) gaan die ochtend met enkele Palmpasen stokken op bezoek bij Gertrudis. Ze nemen lekkere chocolade eitjes mee voor de bewoners. We zoeken 1ouder die mee willen lopen. Wilt u dan een briefje meegeven aan uw kind of een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Koningsspelen 12 april

Dit jaar zijn de Koningsspelen op 12 april.

De groepen 5 t/m 8 gaan direct om 8.40 uur naar het sportveld. (Graag in sportkleding naar school komen.)

Daar zijn allerlei sport en spelactiviteiten. Ze komen om 10.00 uur weer terug naar school.

Voor de andere kinderen zijn er allerlei spelletjes op school.

Hiervoor hebben we nog hulpouders nodig. (opgeven kan o.a. via PARRO of een briefje aan de leerkracht)

De kinderen krijgen een lunch aangeboden door de stichting Koningsspelen en de OR.

U hoeft dus alleen voor 10.00 uur een tussendoortje mee te geven.

Zoals u al heeft kunnen lezen op Facebook gaat juf Melany de Alpe d’Huzes lopen voor het goede doel.(Kankerstichting) Om haar te sponsoren willen we vanaf 13.15 uur tot 14.00 uur een markt organiseren. Er zijn allerlei spulletjes te koop en de opbrengst is voor het goede doel. Heeft u thuis nog spulletjes die u niet gebruikt maar nog wel leuk zijn voor de verkoop, dan willen we die graag. Inleveren kan bij de conciërge. Iets lekkers bakken voor de verkoop mag ook. Daarnaast starten we een lege flessenactie voor juf Melany. De flessen kunt u inleveren in de doos bij meneer Frans. Doet u mee??? Hartelijk dank!!!!!!

We sluiten de dag af met een lied en een dansje op het schoolplein