Palmpasen. (op de dag van Koningsspelen)

Voor de kinderen van de groepen 1, 2 en 3 organiseren we weer een Palmpasen optocht.

Vrijdagmiddag 12 april lopen ze met de versierde tak een optocht om de school. We starten om 13.30 uur vanaf school. (als het regent dan lopen we een rondje in school) Wilt u uw zoon/dochter een versierde palmpaasstok( zonder snoep) meegeven naar school. De school zorgt voor een broodhaantje op de versierde stok.

Wilt u de stok meegeven in de week van 8 april ( uiterlijk woensdag 11 april)

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Een aantal leerlingen uit groep 3A en 3B (de hele groep wordt teveel voor de mensen) gaan die ochtend met enkele Palmpasen stokken op bezoek bij Gertrudis. Ze nemen lekkere chocolade eitjes mee voor de bewoners. We zoeken 1ouder die mee willen lopen. Wilt u dan een briefje meegeven aan uw kind of een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.