Koningsspelen 12 april

Dit jaar zijn de Koningsspelen op 12 april.

De groepen 5 t/m 8 gaan direct om 8.40 uur naar het sportveld. (Graag in sportkleding naar school komen.)

Daar zijn allerlei sport en spelactiviteiten. Ze komen om 10.00 uur weer terug naar school.

Voor de andere kinderen zijn er allerlei spelletjes op school.

Hiervoor hebben we nog hulpouders nodig. (opgeven kan o.a. via PARRO of een briefje aan de leerkracht)

De kinderen krijgen een lunch aangeboden door de stichting Koningsspelen en de OR.

U hoeft dus alleen voor 10.00 uur een tussendoortje mee te geven.

Zoals u al heeft kunnen lezen op Facebook gaat juf Melany de Alpe d’Huzes lopen voor het goede doel.(Kankerstichting) Om haar te sponsoren willen we vanaf 13.15 uur tot 14.00 uur een markt organiseren. Er zijn allerlei spulletjes te koop en de opbrengst is voor het goede doel. Heeft u thuis nog spulletjes die u niet gebruikt maar nog wel leuk zijn voor de verkoop, dan willen we die graag. Inleveren kan bij de conciërge. Iets lekkers bakken voor de verkoop mag ook. Daarnaast starten we een lege flessenactie voor juf Melany. De flessen kunt u inleveren in de doos bij meneer Frans. Doet u mee??? Hartelijk dank!!!!!!

We sluiten de dag af met een lied en een dansje op het schoolplein