Groep 1 /2 A, 1 /2 B, 1 /2C:

Bestemming:
We gaan naar Megapret in Lievelde.

We hebben hier een arrangement besproken. Dat betekent dat de kinderen eten en drinken krijgen. De kinderen hoeven dus geen  eten en drinken mee te nemen.

De kinderen worden om 8.45 uur op school verwacht, waarna we om 9.00 uur vertrekken.

Om ongeveer 15.00 uur zijn we terug op school.

We gaan er een gezellige dag van maken.

Nog een verzoek: het is niet de bedoeling dat de ouders die ochtend bij hun kind in de klas blijven. Om goed overzicht te houden, loopt de juf samen met de groep naar de bus.

groep 3A, 3B/4B en 4A:

Bestemming: Julianatoren

Op school: 9.15 uur; vertrek 9.30 uur; terug om 17.00 uur

(incl. frietje, waterijsje en 1x drinken)

Geeft  9.15 uur een probleem met uw werk, dan mag uw kind gewoon om 8.30 uur op school komen. De leerkrachten zijn aanwezig.

Groep 5A en 5B:

Bestemming: Ketteler Hof- Haltern am See
Vertrek/terug op school: 8.30 uur- 17.00 uur.

(incl. frietje)

De kinderen mogen geen geld meenemen, geen enkele groep.

Hierboven kunt u lezen wat de kinderen krijgen m.b.t. eten en drinken. Daarnaast kunnen ze zelf nog een lunchpakketje meenemen (niet te veel snoepgoed a.u.b.).

Als er regen voorspeld wordt, is een regenjas zeker aan te raden.

Is het erg warm, wilt u uw kind dan ’s morgens goed insmeren met zonnebrandcrème en eventueel een pet meegeven ( i.v.m. waterpret is een reserve setje kleding ook aan te bevelen).

Houdt u er rekening mee dat de tijd van thuiskomst wat uit kan lopen. Het verkeer laat zich moeilijk voorspellen. We wensen jullie allen een prettige en gezellige dag toe, met veel zon.